Vi söker Biträdande rektor till Biskops Arnö

Biträdande rektor till Biskops Arnö

Stiftelsen Nordens Biskops Arnö söker en biträdande rektor. Vi har stora ambitioner och vi behöver se över vår organisation inför framtiden.

Vi söker dig med med stort engagemang och förankring i folkbildning och kultur. Du är förtrogen med folkhögskolan som utbildningsform och Sveriges utbildningssystem i allmänhet. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning och erfarenhet av att arbeta i en ledande position.

Hur rektor och biträdande rektor fördelar arbetsuppgifterna mellan sig är en öppen fråga, det omfattar arbetsledarskap, utbildningsledarskap för Yrkeshögskolan, nordiskt kontaktarbete, projektansökningar och sommar- och kortkursutbud mm.

Om Biskops Arnö
Stiftelsen Nordens Biskops Arnö bedriver folkhögskola med 7 olika kurser, Yrkeshögskola med Sveriges enda utbildning till yrkesfotograf, Svenska för invandrare i Uppsala, uppdragsutbildning, Nordisk verksamhet, kort- och sommarkurser och en mindre omfattande kursgård.

Stiftelsen Nordens Biskops Arnö startade verksamheten på Biskops Arnö 1958, med inriktning att bedriva en nordisk folkhögskola och ett nordiskt institut. Stiftelseskapare och huvudman är Föreningen Norden. Ordförande är Anna Ekström, tidigare folkbildningsminister.

Vi är starkt förankrade i folkbildningen och kulturen.
Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse, ange löneanspråk i ansökan.

Sista ansökningsdag 30 sep 2024.

Har du frågor om tjänsten?
Hör av dig till
Mats Lundborg, 0762 130 550

Mats.lundborg@biskopsarno.se

Ansökan skickas till:
info@biskopsarno.se

Eller till
Stiftelsen Nordens Biskops Arnö
Biskopsarnövägen 30
746 93 Bålsta

Märk ansökan med biträdande rektor.

Dela:

Fler artiklar:

Vår allas Janne Hallqvist har lämnat oss

Han vandrade runt med långsamma steg, med slokhatten som skydd för solen, på väg till örtagården eller till stallet där kursen Naturens Medicin har sin lokal. Det såg lugnt, stillsamt och rogivande ut, som hade han all tid i världen.